snelle spicy vissoep


Fruit de uien, gemberwortel, knoflook en de pepertjes in een diepe pan een paar minuten op laag vuur in de olie.
Breng 8 dl. visbouillon aan de kook en pocheer hier de vis een paar minuten in. Schep de vis vervolgens uit het vocht en zet apart.
Voeg de tomatenpuree aan de uien toe en laat een paar minuten meefruiten. Voeg de suiker, limoensap en visbouillon toe. Breng op smaak.
Laat nu de vis goed heet worden in de soep en serveer de soep in kommen gegarneerd met de gehakte koriander.


Succes en eet smakelijk!!!

Thailand

Thailand

Soep

4 pers

no:35/971 << >>
2 rode uien in dunne ringen gesneden
2 tenen knoflook geplet
10 cm. gemberwortel geraspt
2 rawit pepertjes, fijn gesneden
olie

2 eetlepels tomatenpuree
1 eetlepel palmsuiker
sap van 1 limoen
1- 2 eetlepels vissaus
8 dl. visbouilon

2 moten zalm
8 zeeduivelwangen of vis naar keuze

garnering
verse gehakte koriander