Sla met krabvlees


Verhit de wok, doe er de helft van de olie in en bak de slablaadjes met het zout, totdat ze zacht zijn.
Serveer ze op een schaal.
Verhit vervolgens de rest van de olie en roerbak de champignons en de wortel ong. 1 minuut. Doe er dan het krabvlees bij met de rijstwijn en de bouillon, roerbak eventjes en doe er dan het maizenamengsel bij om te binden.
Serveer het op de sla en zet het meteen op tafel.




Succes en eet smakelijk!!

China

Canton

Schaaldieren

4 pers

no:110/971 << >>
250 gr. krabvlees

1 krop ijsberg sla aan stukken gescheurd
150 gr. Chinese champignons shitake of oesterzwammen
1 wortel in dunne reepjes gesneden

1 theelepel zout
1 eetlepel rijstwijn
4 eetlepels bouillon

1 eetlepel maizena- water mengsel

3 eetlepels olie