roergebakken vis met hoisinsaus


Meng de marinade benodigdheden en zet daar de vis ong. 10 min. in.
Verhit de wok en doe er dan 2 eetlepels olie in en bak vervolgens de gemberwortel en de knoflook totdat deze gaat ruiken. Bak vervolgens de vis voorzichtig totdat deze gaar is en doe er dan de plakjes tomaat en de komkommer bij samen met de smaakmakers. Meng het goed en serveer.




Succes en eet smakelijk!!

China

Canton

Vis

4 pers

no:655/971 << >>
500 gr. stevig wit visfilet in stukken gesneden
2 tomaten in plakjes gesneden
1/4 komkommer in plakjes gesneden
1 eetlepel knoflook gehakt
1 eetlepel gemberwortel gehakt
2 eetlepel olie

marinade
2 eetlepels hoisinsaus
1 eetlepel oestersaus

smaakmakers
2 eetlepels hoisinsaus
1/2 eetlepel oestersaus