Dunne reepjes varkensvlees met hoisinsaus


Meng de benodigdheden voor de marinade en zet het vlees daar ongeveer 30 minuten in.
Meng de smaakmakers en zet apart.
Verhit de wok en doe daar 2 eetlepels olie in en roerbak de knoflook totdat ze gaat ruiken. Dan het vlees erbij en roerbakken totdat deze gaar is, de smaakmakers er aan toe voegen en goed roerbakken .
Garneer het vlees met de gehakte lenteui en de gehakte rode peper.



Succes en eet smakelijk!!

China

Canton

Vlees

4 pers

no:656/971 << >>
500 gr. mager varkensvlees in dunne reepjes gesneden
1 eetlepel vers gehakte knoflook
2 eetlepels olie

marinade
1 eetlepel oestersaus
1 theelepel maizena

smaakmakers
3 eetlepels hoisinsaus
1 theelepel maizena
4 eetlepels water

garnering
1 rode chilipeper gehakt
1 lenteui gehakt