Roergebakken mie met bamboescheuten en chinese paddestoelen


kook de mie volgens de aanwijziging op de verpakking. Giet het af.
Verhit de wok en doe er dan de olie in en roerbak gedurende 1 minuut de bamboescheuten en de champignons met de gemberwortel. Doe er dan de taugé bij en roerbak nog 30 sec.
Dan de sojasaus, rijstwijn en het zout erbij doen en goed mengen. Op het laatste moment het citroensap erbij doen en warm serveren.




Succes en eet smakelijk !!

China

Hongkong

Mie

4 pers

no:321/971 << >>
250 gr. eiermie

2 eetlepels olie
100 gr. bamboescheuten in dunne reepjes uit blik, uitgelekt en afgespoeld
12 gedroogde Chinese paddestoelen geweekte en de hoedjes in reepjes gesneden
2 cm. vers gehakte gemberwortel
100 gr. taugé

smaakmakers
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel rijstwijn
zout naar smaak

1 eetlepel citroensap