Tipan met varkensvlees


Meng de benodigdheden voor de marinade en zet daar de plakjes vlees in. Laat ze daar ongeveer 1/2 - 1 uur in staan.
Bak de plakjes vlees totdat ze goudbruin zien.
Verhit de tipan op het vuur, het moet erg heet zijn.
Leg er dan de boter, gehakte knoflook, uiringen en dan pas de plakjes vlees op en op het allerlaatste de rijstwijn en de sesamolie hierover gieten.
Dien het sissend op!!!!!!!!!!!



Succes en eet smakelijk!

China

Shanghai

Vlees

4 pers

no:322/971 << >>
500 gr. mager varkensvlees in plakjes van 1/4 cm. plat geslagen

marinade
1 eigeel
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel Zhuhousaus
1 eetlepel gele bonensaus
1 eetlepel OK saus
1 eetlepel vijfkruidenpoeder
1 eetlepel honing
1 eetlepel maizena



1 eetlepel boter
1 grote ui in dunne ringen gesneden
1 eetlepel gehakte knoflook
zout


1 eetlepel sesamolie
2 eetlepels rijstwijn