Roergebakken groene asperges


Verhit de olie in een wok en bak vervolgens de drie heren( gemberwortel, lenteui en knoflook) 1 minuut.
Doe er vervolgens de asperges bij en roerbak deze 2 minuten.
Dan er de oestersaus met de bouillon eraan toevoegen.
Laat het eventjes sudderen tot het vocht iets is ingekookt.
Serveer het warm met rijst en een vis- of vleesgerecht.
Succes en eet smakelijk!!





Tip: Dit is een mooi gerecht. Het mooiste effect krijg je door groene en witte asperges te gebruiken.

China

Canton

Groenten

4 pers

no:413/971 << >>
500 gr. groene asperges(deze hoef je niet te schillen) in diagonele stukken
gesneden van ong. 3 cm. lang
Je kunt ook witte asperges gebruiken, maar deze moet je eerst goed schillen
1 eetlepel olie

4 tenen knoflook gehakt
3 cm. gemberwortel fijngehakt
5 lenteuien diagonaal gesneden in stukken van ong. 2 cm.

2 1/2 eetlepels oestersaus
5 eetlepels bouillon