Roergebakken bief met verse koriander


Doe de vleesreepjes in een glazen- of keramische schaal. Meng de knoflook, gemberwortel, koriander en de olie. Doe deze bij het vlees en laat het marineren.
Verhit de wok en roerbak het vlees in verschillende delen op een hoog vuur. ong. 2 minuten. Zet het vlees apart.
Verhit 1 eetlepel olie en doe er de uien bij, bak het op medium hoog vuur nog 3 minuten totdat de uien zacht zijn. Dan er de paprikareepjes er bij doen en nog 3 minuten bakken totdat deze ook zacht zijn.
Vervolgens het vlees weer toevoegen met het limoensap en de extra koriander. Meng het goed en doe er eventueel nog zout en peper.
Serveer onmiddellijk.
Succes en eet smakelijk!!

Thailand

Thailand

Vlees

4 pers

no:801/975 << >>
600 gr. biefstuk in reepjes gesneden

marinade
4 grote tenen knoflook gehakt
1 eetlepel verse gember gehakt
25 gr. verse koriander met steeltjes gehakt
1/2 dl. olie

extra olie om te bakken
2 rode uien, in dunne reepjes gesneden
1/2 rode paprika in dunne reepjes gesneden
1/2 groene paprika in dunne reepjes gesneden
1 eetlepel limoensap

garnering
verse korianderblaadjes
eventueel zout en peper