Mihoensalade met mango


Bereid de mihoen volgens de aanwijziging op het pak en laat de mihoen in een vergiet uitlekken.
Pers de limoenen uit en schep het sap in een grote schaal. Roer de vissaus, suiker en rode peper erdoor. Schep de mihoen door de dressing en meng alles goed.
Schep de blokjes mango en komkommer, de reepjes paprika’s de uiringetjes en eventueel de waterkers door de mihoensalade.

Heerlijk bij de geurige vispakketjes met sereh en gember.
Succes en eet smakelijk!!
Deze salade wordt er alleen maar lekkerder op als je hem eerder klaarmaakt. Dan kunnen de smaken goed intrekken. Bewaar de salade wel in de koelkast en laat hem tijdig weer op kamertemperatuur komen.

Thailand

Thailand

Salade

6 pers

no:664/971 << >>
400 gr. mihoen
1 eetrijpe mango in blokjes gesneden

dressing
3 limoenen
3 eetlepels vissaus
2 eetlepels palmsuiker
1 rode peper zonder zaad fijngehakt

1 komkommer in kleine blokjes
2 punt paprika’s in dunne reepjes gesneden
3 lenteui in dunne ringetjes gesneden
75 gr. waterkers, grof gesneden, indien gewenst