loempiaatjes (vervolg) verschillende vullingen


Verhit de olie en bak hierin de kipfilet, haal ze eruit en bak vervolgens de gemberwortel en de pepers met de groenten ong. 1 minuut, doe er de kipstukjes weer bij en laat ze nog 3 minuten roerbakken, meng er de verkruimelde tofu erdoor en de gehakte koriander. Breng het op smaak met zout en peper. Serveer het met zoete chilisaus.
Meng alle benodigdheden in een kom en maak op smaak met een beetje zout en peper.
Meng alles, met de maizena en breng het op smaak met de oestersaus, sojasaus, de sesamolie, naar smaak zout en peper.
Succes en eet smakelijk!!!
Tip: De loempia’s kunnen het beste in een op 70 oC. voorverw.oven worden warm gehouden, tot ze allemaal gefrituurd zijn.

Vietnam

Vietnam

Salade

4 pers

no:411/972 << >>
Kipvulling- groentevulling
250 gr. kipfilet klein gesneden
300 gr. groenten(b.v. rettich, wortelen, wittekool, lenteui) klein gesneden
1 cm. klein gehakte gemberwortel
1 verse peper, klein gesneden
100 gr. verkruimelde tofu
fijn gehakte koriander

Varkensgehaktvulling
stukje gemberwortel van 1 cm. gehakt
4 tenen knoflook gehakt
1 bosje lenteui gehakt
1/2 bosje munt blaadjes klein gehakt
300 gr. varkensgehakt
200 gr. tauge
beetje zout

Vegetarische vulling
4-6 gedroogde elfenbankjes ( wood ear) in heet water weken(30 min.)
en vervolgens klein hakken
50 gr. glasnoedels weken en klein snijden
handje spinazie hakken
200 gr. Chinese kool klein hakken
200 gr. tofu verkruimelen
1/2 eetl. maizena
1 eetl. oestersaus
1 eet. sojasaus
4 theelepel sesamolie en wat zout en peper