Lauwwarme salade met champignons, zalm en wasabikruim


Verhit de wok, doe er de olie in en bak de champignons even aan.
Voeg er vervolgens de suiker, sojasaus en rijstazijn toe. Roerbak eventjes en doe er dan de lenteui en de rode chilipeper door. Roerbak ze 1 minuut en zet de warmtebron uit.
Schep de massa op een mooie schaal en meng het met de sesamolie en de in stukken getrokken gerookte zalmfilet.
Garneer het met de gehakte wasabinootjes.

Succes en eet smakelijk!!!

Japan

Japan

Salade

4 pers

no:20/971 << >>
3 eetlepels olie
400 gr. champignons in vieren gesneden
2 eetlepels palmsuiker
4 eetlepels sojasaus
4 eetlepels witte rijstazijn
4 lenteui in ringetjes gesneden
1 rode peper z.z. klein gehakt
1 eetlepel sesamolie
300 gr. gerookte zalm in kleine stukken getrokken
4 eetlepels wasabinootjes gehakt