Japanse carpaccio met mieriksworteldressing


Snijd de worteltjes en prei in flinterdunne reepjes en meng ze met de alfalfa.
Meng de benodigdheden voor de dressing en gebruik de helft om door de salade te mengen.
Leg de salade in het midden van een mooie platte schaal.
Haal de dunne plakjes vlees door de overige dressing. (als je niet van rauw vlees houd, kun je ze eerst snel in een met olie bestreken grillpan bakken en daarna door de dressing halen).
Leg vervolgens de plakjes vlees om de salade.
Garneer het met geroosterde sesamzaadjes.
Succes en eet smakelijk!!

Japan

Japan

Vlees

6 pers

no:219/971 << >>
250 gr. ossenhaas (in flinterdunne plakjes gesneden)

10 cm. prei
6 worteltjes
100 gr. alfalfa

dressing
2 eetlepels mierikswortelpasta
4 eetlepels w. rijstazijn
2 eetlepels gembersiroop
2 eetlepels sojasaus(kikkoman)
1 flinke theelepel wasabi
4 eetlepels olie

garnering
geroosterde sesamzaadjes