Biefstuk met prei kebab


Gebruik in water geweekte bamboepennen, 2 pennen per persoon
Steek afwisselend het vlees en de prei aan de bamboepennen. Bak 2 pennen tegelijk in de hete olie tot ze aan alle kanten bruin zijn.
Giet de olie uit de pan.
Vermeng de benodigdheden van de saus
Doe vervolgens de pennen vlees weer in de pan en giet hierover de saus en kook vervolgens nog 2-3 minuten. Haal het vlees eruit en laat de saus 2-3 min. sudderen tot ze dik en stroperig is.
Leg de kebabs op een mooie schaal en giet hier de stroperige saus over.
Garneer het geheel met citroen- of limoenschijfjes.
Succes en eet smakelijk!!

Japan

Japan

Vlees

6 pers

no:218/971 << >>
600 gr. biefstuk, in stukjes van 4 cm. gesneden
6 preien (dunne) in stukken van 4 cm. gesneden
4 eetlepels olie
saus:
6 eetlepels suiker
3 eetlepels mirin
2 eetlepels gember geraspt
1.5 dl. sojasaus(kikkoman)
1 theelepel peper gemalen

citroen- of limoenschijfjes als garnering