Gevulde paprikaringen


Snijd de kapjes van de paprika’s. Neem voorzichtig met een pincet, de zaadlijsten eruit (er zitten maar weinig zaadjes in de punto-paprika’s).
Hak met een hakmes of in een keukenmachine de noten fijn(maar niet te fijn). Stroop de blaadjes van de takjes tijm. Prak de kaas los in een kom, roer er 1 1/4 dl. slagroom bij en klop het met de mixer tot een luchtig en glad mengsel. Meng er 3 eetlepels honing, de tijm, de noten en wat zout en peper naar smaak door. Schep het mengsel in een spuitzak met een groot rond mondje. Spuit de paprika’s voorzichtig vol met het kaasmengsel. Leg ze tot gebruik in de koelkast, zodat de kaas wat opstijft.
Snijd met een scherp mes plakjes van de gevulde paprika’s van 1 - 2 cm. dikte.

Succes en eet smakelijk!!
Tip: Je kunt hier ook minipaprika’s voor gebruiken, neem dan wel het dubbele in aantal van de paprika’s. Punto parika’s zijn groter en zoeter.

Europa

Griekenland

Groenten

6 pers

no:697/971 << >>
4 rode mini of punto paprika’s
125 gr. paranoten
5 takjes tijm
3 verse geitenkaasjes
1 bekertje slagroom
honing