Geurige rundvleessoep


Snijd het rundvlees in dobbelsteentjes van 1 cm. Meng de ingrediënten van de marinade en zet het vlees hierin, laat ongeveer 10 min. staan. Intussen de groenten snijden in blokjes van 1 cm. Verhit de wok en doe er de olie in en bak daar het gemarineerde vlees in, bak het snel aan alle kanten bruin ongeveer. 2 a 3 min. Haal het vlees eruit en doe het in een soeppan, samen met de bouillon, water, gember en de steranijs. Laat het aan de kook komen, draai het vuur laag en sudder ongeveer 30-45 min. dan de groenten erbij doen en beetgaar laten worden in nog 15 min. Breng het op smaak met de sojasaus, peper en suiker en laat nog ongeveer 5 min. zachtjes koken.
Succes en eet smakelijk!!
Tip: Met deze soep heb ik erg veel succes gehad.
Het is een krachtige soep met een prettige smaak.

China

Beijing

Soep

4 pers

no:496/971 << >>
400 gr. mager rundvlees.

Marinade:
2 eetl. donkere soja
2 theelepel lichte sojasaus
2 theelepel. suiker
1 theelepel maïzena

2 stengels bleekselderij in kleine blokjes gesneden
1 wortel in kleine blokjes gesneden
1 stuk rettich in kleine blokjes gesneden

2 eetl. olie
4 kopjes runderbouillon
1 kopje water
4 schijfjes gemberwortel plat geslagen
2 steranijs
1 eetl. witte peper