Gesauteerde aubergines


Verwarm de wok en doe er de olie in.
Bak de gember, knoflook en peper in 1 - 2 minuten goudbruin. Nu de aubergines toevoegen en bak alles nog 5 minuten.
Voeg er dan de sojasaus, milde chilisaus, vissaus en de suiker toe. Meng alles goed en breng het aan de kook. (eventueel wat vocht toedienen)
Laat het 5 minuten zachtjes sudderen totdat de aubergines zacht en mooi van kleur zijn.
Serveer het gerecht op een mooie schaal.

Succes en eet smakelijk!!

Thailand

Thailand

Groenten

4 pers

no:63/971 << >>
4 eetlepels olie
3 eetlepels fijngehakte gemberwortel
3 tenen knoflook, klein gehakt
1 theelepel gehakte rode peper
4 kleine aubergines, in stukjes van 3 cm. gesneden
3 eetlepels sojasaus
3 eetlepels milde chilisaus
1 1/2 eetlepel vissaus
2 eetlepels palmsuiker