Gemberkip (kai phad khing)


Zet de kipplakjes in een mengsel van knoflook, sojasaus en de gemalen peper. Zet 10- ? minuten apart.
Verhit de wok, doe er olie in en roerbak de kipplakjes bruin.
Voeg de gember en vervolgens de rest van de groente toe en roerbak 30 sec.
Voeg de bouillon en de oestersaus toe en laat ca. 2 minuten koken.
Garneer het gerecht met koriander en radijs.


Succes en eet smakelijk!!

Thailand

Thailand

Gevogelte

4 pers

no:589/971 << >>
3 tenen knoflook gehakt
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel versgemalen peper

400 gr. kipfilet in reepjes gesneden
80 gr. gemberwortel in dunne reepjes gesneden
1 ui in reepjes gesneden
1 rode paprika in reepjes gesneden
1 groene paprika in reepjes gesneden
200 gr. champignons gehalveerd
4 lenteui in schuine stukken gesneden

4 eetlepels olie

1/2 dl. bouillon
1 eetlepel oestersaus

garnering
takjes koriander
paar radijsjes