Garnalenkoekjes in een grillig deegjasje


Meng de benodigdheden voor het garnalenmengsel en zet apart.
Neem een handje vol met deegreepjes en leg het op een plank en schep er wat garnalenmengsel op en vouw het dicht.
Verhit de wok en doe daar de olie in om te frituren, laat het ong. 180 oC. worden en leg er dan een paar garnalenkoekjes in om te bakken, niet te lang, niet te heet, ong. 3 minuten. Schep ze eruit en laat ze op keukenpapier uitlekken. Bak de rest van de koekjes af.
Serveer de koekjes op een schaal, of apart op een schoteltje en geef er de chilisaus bij.

Succes en eet smakelijk!!

China

Canton

Schaaldieren

6 pers

no:325/971 << >>
garnalenmengsel
300 gr. gepelde- en schoongemaakte garnalen
de helft fijn gehakt, de andere helft grof gehakt
peper
zout
scheutje rijstwijn
1 eetlepel fijngehakte gemberwortel
8 waterkastanjes klein gehakt
2 lenteui in dunne plakjes gesneden
1 eetlepel maizena
scheut eiwit
jasje
grote vellen loempiadeeg in dunne reepjes gesneden

Thaise chilisaus