Drie soorten gemengde groenten


Ontdoe de paprika's van het zaad en de lijsten, schil de wortel en de bleekselderij, snijd alles in dunne reepjes. Meng de smaakmakers.
Doe water in een pan en laat het koken, doe er de groenten bij, maar zorg dat het niet te gaar word.Of stoom de groenten. Giet er koud water over en laat het uitlekken in een vergiet.
Doe ze dan in een kom samen met de smaakmakers en meng goed. Bak nu de rijstvermicelli in de olie en zet apart . Serveer de groenten op het bedje van de rijstvermicelli en strooi er wat geroosterd sesamzaad over.


Succes en eet smakelijk!!
Tip : Strooi de rijst vermicelli los in de hete olie en vis ze er weer snel uit.
Het werkt als kroepoek.

China

Shanghai

Salade

4 pers

no:513/971 << >>
1 groene paprika in reepjes gesneden
1 rode paprika in reepjes gesneden
1 winterwortel in reepjes gesneden
2 stengels bleekselderij in reepjes gesneden

25 gr. rijstvermicelli(mihoen)
2 eetlepel witte sesamzaad geroosterd


smaakmakers
2 eetlepels lichte sojasaus
1 eetlepel sesamolie
1/2 theelepel zout
1 eetlepel palmsuiker
2 eetlepels zwarte rijstazijn
1 theelepel water