Courgette-avocadosoep


Breng de courgetteblokjes in de bouillon aan de kook op een zacht vuur ca. 20 min. laten koken. Soep met de staafmixer pureren.
Avocado’s ook pureren en met de room door de soep roeren. Verwarm de soep en breng het op smaak met zout, peper en citroensap.
Voor het serveren er nog een scheut droge sherry aan toevoegen en garneren met de garnaaltjes of zalmsnippers.




Succes en eet smakelijk!!
Tip: Dit gerecht is genoeg als een hoofdgerecht voor 4 personen en als voorgerecht voor 8 personen.

Europa

Nederland

Soep

4 pers

no:370/971 << >>
2 courgettes, ongeschild in blokjes
1 liter kippenbouillon
2 rijpe avocado’s
1 1/4 dl. koks- of culinaire room
zout
peper
1 - 2 eetlepels citroensap

scheut droge sherry
150 gr. hollandse garnaaltjes of gerookte zalmsnippers