Champignons gevuld met courgette en mozzarella


Haal de steeltjes van de champignons. Meng de olijfolie met de knoflook en bestrijk de hoedjes van de champignons met de knoflookolie.
Leg de hoeden van de champignons met de open kant naar beneden op een ingevette bakplaat en bak ze 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 0C. Snijd de champignonstelen in kleine blokjes.
Verhit de resterende knoflookolie in een pan en bak de champignonstelen, ui en courgette 5 minuten. Schep de mozzarella erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Haal de champignons uit de oven en draai ze om. Vul de binnenkant van de champignons met het courgettemengsel.
Zet dit 10 minuten terug in de oven.
Serveer dit warm.
Succes en eet smakelijk!!
Tip:
Serveer dit als een vegetarische maaltijd met notenrijst.

Europa

Italie

Vegetarisch

4 pers

no:253/971 << >>
16 grote champignons
3 eetlepels olie
2 tenen knoflook gehakt
1 ui gesnipperd
1 grote courgette in kleine blokjes gesneden
1 bolletje mozzarella in kleine blokjes gesneden
peper en zout