Cashewnoten, limoen en lenteuitjes


Verhit een dunne laag olie in een wok, doe de noten erin en bak ze langzaam goudkleurig.
Giet de olie af, besprenkel de noten rijkelijk met zeezout en reepjes gember en roerbak dit gedurende ongeveer 30 seconden. Haal van het vuur, roer de lenteuitjes erdoor en giet de limoensap erover.
Meng alles goed en doe het op een bord of in een kom. Wat geraspte limoenschil kan voor nog wat meer volume en smaak zorgen.
Eet het terwijl het nog geurig en warm is.

Succes en eet smakelijk!!!
Een favoriet hapje voor bij de borrel op een zonovergoten terras.

-Nieuw-

Laos

Snacks

4 pers

no:58/971 << >>
olie
200 gr. ongeroosterde, ongezouten cashewnoten
zeezout
3 cm. verse gemberwortel, geschild en in zeer dunne reepjes gesneden
4 lenteui, in dunne reepjes gesneden
sap van 1 limoen