Biefreepjes in chili-bonensaus


Meng de benodigdheden voor de marinade en zet daar het vlees in en laat 15 minuten staan.
Verhit de wok en doe daar 2 eetlepels olie in en bak vervolgens de chili-bonensaus met de gehakte knoflook totdat deze begint te ruiken. Doe er de reepjes bief bij en bak deze totdat ze halfgaar zijn. Dan de wortel en de bleekselderij reepjes hierbij doen en laten roerbakken totdat het vlees gaar is.
Vervolgens het maizena-water mengsel hierbij doen en goed laten binden.

Serveer op een platte schaal.

Succes en eet smakelijk!

China

Shanghai

Vlees

4 pers

no:658/972 << >>
250 gr. lendebiefstuk in dunne reepjes gesneden
75 gr. winterwortel in dunne reepjes gesneden
100 gr. bleekselderij in dunne reepjes gesneden
1 1/2 eetlepel chili-beansaus
3 tenen gehakte verse knoflook
2 eetlepels olie


marinade
1 eetlepel oestersaus
1 theelepel suiker
1 theelepel sesam olie



1 theelepel maizena
1 eetlepel water