Aubergines met champignons in een pakketje van een slablaadje


Verhit de wok en doe er de olie in en roerbak de knoflook en de gemberwortel totdat deze gaat ruiken ong. 1 minuut. Dan de aubergines en de champignons er bij doen en nog 2 min. roerbakken. Vervolgens smaakmakers er bij doen er roerbakken. Laat het eventjes zachtjes koken met deksel op de pan. (ong. 10 min.), totdat de aubergines gaar zijn(ongeveer 10 minuten). Vervolgens zonder deksel door laten koken totdat de saus wordt opgenomen door de groente en indikt( ong. 2 minuten). Maak het op smaak met zout.
Leg de blaadjes sla netjes op een schaal rondom de rand en serveer het aubergine- mengsel in het midden. Schep vervolgens een beetje auberginemengsel op een slablaadje en garneer het met wat lenteui paprika en nootjes. Klap het blaadje dicht als een taco en eet uit het vuistje.

Succes en eet smakelijk !!

China

Shanghai

Vegetarisch

4 pers

no:747/971 << >>
1 eetlepel olie
2 eetlepels gehakte knoflook
2 eetlepels gehakte verse gemberwortel
2 ongeschilde aubergines in kleine blokjes gesneden
250 gr. champignons grof gehakt

smaakmakers :
1.25 dl kopje water
2 eetlepels hoisinsaus
1 eetlepel oestersaus
1 eetlepel chilipasta met knoflook L.K.K.

garnering:
krop sla
lenteui gehakt
rode paprika gehakt
geroosterde gehakte cashewnootjes of pijnboompitten