zeesoep


Kook de tong en de garnalen enkele minuten in water. Haal ze eruit en snijd de tong in stukken en pel de garnalen en haal het darmkanaal eruit en snijd in stukken.
Breng de bouillon aan de kook en voeg peper, fijngehakte selderij en paprikapoeder toe. Voeg nu de tomatenstukken, krabvlees, garnalen en tong toe aan de bouillon en laat deze nog 1 minuut koken.
Serveer de soep in kommen en besprenkel het met sesamolie.



Succes en eet smakelijk!!!



Tip: Diepvries krab is heel geschikt hiervoor. Gebruik niet de zogenaamde krabsticks(die zijn te waterig)

China

Hongkong

Soep

6 pers

no:921/975 << >>
150 gr. tongfilet
6 grote chinese garnalen
75 gr. krabvlees
1.5 liter bouillon
1 theelepel witte peper
150 gr. bleekselderij klein gesneden
1 eetlepel paprikapoeder
3 tomaten gepeld en in vieren gesneden

sesamolie