Warme carpaccio van entrecote


Verdeel de plakjes entrecote dakpansgewijs over de vier borden.
Schenk er 2 eetlepels olie over, verdeel de knoflook erover en bestrooi met peper en zout.
Zet de borden 2 minuten onder de hete grill.
Meng de resterende olie met de basalmicoazijn en breng op smaak met peper en zout.
Schep de dressing, champignons en rucola door elkaar en verdeel deze over het vlees.
Strooi er de pijnboompitten en olijven over.

Succes en eet smakelijk!

Europa

Italie

Vlees

4 pers

no:24/971 << >>
600 gr. entrecote, in dunne plakjes gesneden
2 eetlepels olijfolie
2 tenen knoflook, gehakt
peper en zout

dressing
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel basalmicoazijn
peper en zout

50 gr. chanpignons in hele dunne plakjes gesneden
100 gr. rucola
2 eetelepels pijnboompitten, geroosterd
50 gr. zwarte olijven, grof gehakt