Vleesplakjes met lenteui


Meng de benodigdheden voor de marinade en zet daar het vlees in.
Snijd de geweekte wooden ears in schijfjes en verwijder de harde stukjes.
Verhit de wok en doe er de olie in totdat deze begint te roken, bak nu de lenteui snel en doe er dan de wooden ears en het vlees bij met het zout, blijf goed roerbakken ong. 2 minuten en laat het vuur hoog staan.
Serveer op een platte schaal.


Succes en eet smakelijk!!

China

Beijing

Vlees

4 pers

no:283/971 << >>
250 gr. vlees(varkens- bief of lamsvlees) in dunne plakjes gesneden

marinade
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel rijstwijn
1 eetlepel suiker
1 eetlepel maizena

250 gr. lenteui in diagonale stukjes gesneden
15 gr.wooden ears 25 min. geweekt in warm water
4 eetlepels olie
1 theelepel zout