Verse groenten en sauzen


Doe de groenten in een stoompan of vergiet boven kokend water. Dek de pan goed af en laat de groenten 2 minuten stomen.
Vermeng de sausjes in kleine kommetjes p.p. 2 kommetjes.
Schik de groenten decoratief op borden en geef de dipsauzen erbij.

Succes en eet smakelijk!!

-Nieuw-

Japan

Groenten

4 pers

no:751/971 << >>

2 peultjes p.p.
1 kleine courgette p.p.
1 kleine wortel p.p.
2 haricots vert p.p.
1 shitake p.p.

1 daikonwortel(rettich) in reepjes
1 koolrabi in 4 en en in plakjes
1 dunne prei in 2 1/2 cm. stukjes

soja-citroensaus
6 eetlepels sojasaus(kikkoman)
4 eetlepels limoen of citroensap

sesamsaus
3 eetlepels sesamzaad
2 eetlepels mirin
6 eetlepels sojasaus
4 eetlepels dashi of kippenbouillon