Verpakte zalm in bladerdeeg


Beboter een doughnutbakblik en zet apart. Verwarm de oven op 200 0C.
Rol de 4 plakjes bladerdeeg uit en maak er plakjes van die in een doughnutholte passen. Vul deze holtes en leg er een plakje deeg in, vul iedere holte met een stukje zalm.
Maak nu een sausje van de eieren, vermouth, mayonaise, mierikswortel, zout en peper.
Giet vervolgens op ieder stukje zalm een beetje van deze saus.
Zet het vervolgens in de voorverwarmde oven en laat het nog 20 min. bakken.

Succes en eet smakelijk!

Europa

Italie

Vis

6 pers

no:581/971 << >>
4 plakjes bladerdeeg

ong. 200 gr. verse zalm in blokjes van 2 x 2 x 2
cm.

saus
2 geklutste eieren
1 eetlepel witte vermouth
2 eetlepels mayonaise
1 eeltepel gehakte mierikswortel uit een potje
zout en peper