Vegetarische salade


Verhit de wok, doe er de olie in en bak vervolgens de kerriepasta 1 minuut en doe er dan de staafjes tofu en de gehakte tofu bij laat het goed bakken.
Als het goed gebakken is het in een schaal doen er er de dressing bij doen, goed mengen . Vervolgens de komkommerstaafjes, de koriander en de lenteui toevoegen.
Goed mengen en serveren met een groene bladsalade en bruin vers brood.




Succes en eet smakelijk!!

Japan

Japan

Salade

4 pers

no:299/971 << >>
1 blok gekruide tofu in staafjes gesneden
1 pakje gehakte tofu
2 eetlepels olie (roerbakolie)

1 komkommer met schil , zonder zaad in dunne staafjes gesneden
1/2 bosje verse koriander gehakt
2 lenteui gehakt
1 eetlepel rode Thaise kerriepasta (niet te heet)

dressing
11/2 eetlepel Japanse sojasaus
sap van 1 limoen
schil van 1 limoen gehakt