Thaise pittige biefsalade


Bak of grilleer de biefstukken rose. Zet ze apart om af te koelen , ong. 10 minuten.
Meng de benodigdheden voor de dressing en zet apart.
Snijd het afgekoelde vlees in dunne plakjes en doe in een kom.
Dan de plakjes rode ui, reepjes komkommer , het gehakte citroengras en de lenteui er bij doen. Goed mengen.
Vervolgens de dressing erover gieten en voor het serveren voorzichtig mengen. Serveer op een bedje slablaadjes.
Garneren met de koriander en de muntblaadjes.
Succes en eet smakelijk!


Thailand

Thailand

Salade

4 pers

no:630/971 << >>
2 mooie biefstukken van de haas 250 gr. elk
1 rode ui in dunne plakjes gesneden
1/2 komkommer zonder zaad in dunne reepjes gesneden
1 stengel citroengras, fijn gehakt
2 eetlepels lenteui, gehakt

dressing
sap van 2 limoenen
2 eetlepels vissaus
1 eetlepel palmsuiker
3 rode chilipepers in dunne ringetjes gesneden

garnering
verse korianderblaadjes
muntblaadjes
slablaadjes