thaise meloensalade


Meng de vissaus en het limoensap in een kom.
Voeg zout en suiker toe en roer tot de suiker is opgelost. Voeg het pepertje, de limoenschil, het lenteuitje en de kokosmelk toe. Goed roeren.
Leg de stukjes meloen in een schaal. Schenk de dressing erover en nu de noten en de koriander.
Serveer de salade als bijgerecht, bij gegrilde vis of als een klein voorgerecht.



Succes en eet smakelijk!!
Tip: Dit gaat heel goed als salade bij de b.b.c.

Thailand

Thailand

Salade

4 pers

no:602/971 << >>
1 eetlepel vissaus
2 eetlepels limoensap
1/2 theelepel zout
1 theelepel bruine suiker
1 rood pepertje fijn gehakt
geraspte schil van 1 limoen
1 lenteui klein gehakt
1 1/2 dl. kokosmelk

500 gr. verschillende sooten meloen b.v. watermeloen, honingmeloen, galiameloen in blokjes gesneden
2 eetlepels zoute pinda’s gehakt
2 eetlepels koriander gehakt