Rundvlees met groene paprika


Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de gember ongeveer 1 min., dan de reepjes vlees erbij doen en dan nog 2 min. roerbakken, vervolgens de paprikareepjes en alles nog 5 min. roerbakken.
Vermeng de ingrediënten voor de saus in een kom en roer het door het vlees-groentemengsel en laat het zolang koken tot de saus licht gebonden is.
Zonodig nog binden met het water-maizenamengsel.




Succes en eet smakelijk!!
Tip : De paprika’s moeten nog knapperig zijn, dus niet te lang koken.

China

Shanghai

Vlees

4 pers

no:515/971 << >>
Benodigdheden
500 gr. biefstuk in reepjes gesneden

4 eetlepels olie
2 1/2 cm. verse gemberwortel
geschild en in dunne reepjes gesneden.

2 groene paprika's gesneden in reepjes


Saus
1/2 dl. bouillon
1 eetlepel donkere sojasaus
1 theelepel sesamolie
1 verse hele rode peper fijngehakt
2 eetlepels Chinese rijstwijn

2 eetl. water- maïzenamengsel