Roergebakken pepers a la xiao li


Verhit de wok en doe er de olie in.
Bak vervolgens de pepers met een snufje zout totdat ze verkleuren en iets zacht worden ong. 3 minuten.
Doe er vervolgens de sojasaus, rijstwijn en de bouillon erbij met de sesamolie.
Laat alles zachtjes sudderen en maak het af met het maizena-watermengsel.
Serveer op een mooie schaal.
Succes en eet smakelijk
Xiao li is mijn hulp. Ik gebruik hiervoor speciale pepers, welke je niet in Nederland kunt kopen.Deze pepers hangen tussen paprika en de hete pepers. Je kunt hiervoor de Turkse pepers gebruiken, te verkrijgen in een Turkse of Marokkaanse winkel.

China

Sichuan

Groenten

4 pers

no:432/971 << >>
ongeveer 12 pepers heel gelaten met zaad.
4 eetlepels olie om te bakken
snufje zout
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel zw. rijstazijn
1 dl. bouillon
1/2 eetlepel sesamolie
1 eetlepel maizena- watermengsel