Roergebakken bief met sperziebonen


Meng de smaakmakers en zet apart.
Blancheer de groente kort en spoel ze af met koud stromend water, laat ze uitlekken en zet apart.
Verhit de wok en doe er de olie in, roerbak de knoflook tot deze gaat geuren.
Doe er dan de biefplakjes bij en roerbak totdeze licht gaan kleuren zet het vuur lager en doe er vervolgens de smaakmakers bij.
Kook tot de suiker is opgelost, dan er de sperziebonen of een andere groente bij doen en blijf goed roerbakken.
Als het nodig is er wat bouillon aan toevoegen.
Serveer het op een serveerschaal en geef er witte rijst bij.
Succes en eet smakelijk!!
Tip:
De sperziebonen zijn goed te vervangen door pakchoi, spinazie of broccoli.

Thailand

Thailand

Vlees

6 pers

no:858/975 << >>
600 gr. biefstuk in dunne plakjes
gesneden

4 eetlepels olie
8 tenen knoflook klein gehakt

smaakmakers
2 eetlepels oestersaus
2 eetlepels vissaus
1 eetlepel palmsuiker

400 gr. sperziebonen heel gelaten

eventueel nog wat bouillon