Pittige-koolsalade


Meng de benodigdheden voor de saus en zet apart.
Verhit de wok doe er dan de olie in en wacht totdat deze begint te roken, doe er dan de peperkorrels en de gehakte chilipepers in om de olie de smaak en de geur van de pepers te geven.
Voordat deze gaat verbranden de kool erin doen en goed laten roerbakken, totdat deze zacht begint te worden ong. 1 minuut.
Giet er dan de saus bij en roerbak zolang totdat de saus goed vermengd is met de kool.
Serveer het koud of warm.



Succes en eet smakelijk!!










China

Sichuan

Salade

6 pers

no:289/971 << >>
1 witte of spitskool ong. 700 gr. gewassen in koud water en in grove stukken gesneden

2 rode gedroogde chiliepepers gehakt
1 eetlepel Sechuanpepers

4 eetlepels olie



saus
2 eetlepels lichte sojasaus
2 eetlepels zwarte rijstazijn
1 eetlepel palmsuiker
1 theelepel sesamzaadjes geroosterd