Palak paneer, spinazie met cottage cheese


Kook de spinazie zacht en laat het afkoelen. Hak het in de keukenmachine of staafmixer fijn.
Verhit olie in een kardhai of wok. Doe er de gember- en de knoflook bij en laat het eventjes roerbakken. Dan er de gehakte uien bij doen en laten bakken totdat ze goudbruin zijn. Dan alle kruiden behalve de chilipoeder erbij doen en vervolgens de spinazie er aan toevoegen en nog water als het nodig is.
Bak de paneer(cottage cheese) in een koekenpan en zet apart.
Vervolgens de paneer bij de spinazie mengen en kook het nog eventjes. Doe het in een schaal. Verhit de ghee in een pannetje, haal van het vuur en doe er de chilipoeder bij, oppassen dat het niet verbrand. Giet het vervolgens over de spinazie.
Succes en eet smakelijk !

India

India

Groenten

4 pers

no:646/971 << >>
750 gr. spinazie gewassen

5 eetlepels olie
1/2 eetlepel gehakte gemberwortel
1/2 eetlepel gehakte knoflook
2 uien klein gehakt



1/2 eetlepel garam masala
1/2 eetlepel komijnpoeder



150 gr. paneer(cottage cheese) in stukjes gesneden

1 eetlepel ghee
1 eetlepel chilipoeder


zout naar smaak