Oriental pate


Zet alle benodigdheden klaar.
Breng een pannetjes water met zout aan de kook. Doe daar de kippenlevers in. Draai het vuur laag en laat het zachtjes koken, niet te lang. Snijd de kippenlevers in vieren.
Bak de sjallot, gember en de knoflook in wat boter tot ze zacht zijn. Zet apart.
Meng alle benodigdheden in de keukenmachine en geef het een paar draaien, pas op dat je het niet te fijn maalt. Doe de pate in een mooi patepotje en leg er een mooi takje koriander op, bedek het met plasticfolie en zet het eventjes in de koelkast om af te koelen.
Je kunt het in de patepot serveren met selderijstengels, komkommer, chips en dergelijke.
Succes en eet smakelijk!!

Azie

Singapore

Gevogelte

4 pers

no:965/975 << >>
250 gr. kippenlevers

12 takjes koriande klein gesneden
1 sjallot gehakt
1 eetlepel gemberwortel geraspt
2 tenen knoflook erg klein gehakt
40 gr. boter zacht
1 eetlepel oestersaus
1/2 eetlepel hete mosterd
1/2 eetlepel sinaasappelrasp
200 gr. cream cheese zacht