Mexicaanse kaas quesadillas


Verwarm de oven voor op 200 oC.
Meng de kaas met de chilipepers, tomaten, lenteui, pijnboompitten en koriander.
Leg de tortilla’s plat op een werkvlak en verdeel op iedere tortilla een rolletje vulling langs een kant en rol ze op.
Leg 3 rolletjes naast elkaar in het midden van een dik aluminiumfolie en vouw deze dicht, door de zijkanten naar binnen te vouwen en er mooie dichte pakketjes van te maken. Doe de rest hetzelfde, zodat je 4 pakketjes krijgt.
Leg de pakketjes op een oven-rooster en bak ze in een voorverwarmde oven 10- 15 minuten tot ze door en door heet zijn en de kaas gesmolten is.
Serveer ze onmiddellijk en eet ze heet.

Succes en eet smakelijk!
Tip: Je kunt deze tortilla’s in stukken snijden zodat je kleine hapklare snacks hebt.

Mexico

Mexico

Snacks

4 pers

no:225/971 << >>
250 gr. pittige kaas, grof geraspt
4 groene chilipeper, ontzaad en klein gehakt
4 tomaten, ontveld, ontzaad en klein gehakt
6 lenteui in dunne plakjes gesneden
50 gr. pijnboompitten geroosterd
4 eetlepels verse koriander gehakt

12 tortillas ( 20 cm. doorsnee)