Mango’s in sinaasappelsaus


Doe het water met de suiker, het sinaasappelsap en de sinaasappelrasp van de sinaasappels in een pannetje. Breng het geheel al omroerend aan de kook. Laat het mengsel ongeveer 5 minuten zachtjes koken tot het wat stroperig is geworden. Roer de likeur door de siroop.
Schil de mango’s en snijd ze doormidden en vervolgens in schijven. Doe de mango’s in een schaal en schenk er de warme sinaasappelsaus over.
Laat de mango’s een tijdje (kan 4 uur) in de sinaasappelsaus marineren.
Serveer dit nagerecht eventueel met een of meer bolletjes ijs.

Succes en eet smakelijk!!!

Vietnam

Vietnam

Nagerecht

4 pers

no:189/971 << >>

0.75 dl. water
0.5 dl. vers sinaasappelsap
12 eetlepels suiker
3 eetlepels sinaasappellikeur
3 rijpe mango’s
1/2 sinaasappel voor de rasp