kruidige fruitsalade


Schil de sinaasappels dik en snijd het vruchtvlees los tussen de velletjes.
Schil de rest van het fruit en snijd het in mooie partjes.
Meng alle fruitsoorten in een mooie schaal.
Meng de benodigdheden voor de dressing.
Schep dit voorzichtig door de salade en laat het minstens 2 uur in de koelkast staan.
Haal de salade op tijd uit de koelkast en serveer het op kamertemperatuur.
Serveer de salade met een bolletje kaneelijs.



Succes en eet smakelijk!!!!

India

India

Nagerecht

8 pers

no:30/971 << >>
2 sinaasappels
2 bananen
1 grote mango
16 lychees
1 kleine meloen
1 kleine ananas
16 dadels ontpit

dressing
4 eetlepels limoensap
2 eetlepels vloeibare honing
1 theelepel kerriepoeder
1 theelepel gemberpoeder
1/4 theelepel chilipoeder
peper