Krab met tamarindesaus


Breek de scharen.
Verhit de wok en doe er de olie in,frituur de krab ong. 30 seconden tot de krab van kleur verandert en mooi rood ziet. Laat de krab op keukenpapier uitlekken en giet de olie uit de wok.
Los de tamarindepulp op in de rijstwijn. Bak de knoflook in de 2 eetlepels olie in de wok aan. Voeg de krab toe en bak deze ongeveer 3 minuten op hoog vuur onder voortdurend omscheppen. Voeg het tamarindemengsel toe, de vissaus en de peper. Nog twee minuten laten staan.
Voeg de lenteuitjes toe en serveer.

Succes en eet smakelijk!!

Thailand

Thailand

Schaaldieren

4 pers

no:256/971 << >>
1 kg. krabklauwen
1 eetlepel tamarindepulp
1 dl. rijstwijn
4 tenen knoflook gehakt
2 eetlepels olie
3 lenteui(alleen het witte gedeelte) in 2.5 cm. schuin gesneden
3 eetlepels vissaus
1 theelepel peper

olie om in te frituren