Krab-limoenquiches


Verwarm de oven voor op 200 oC.
Vet 1 muffinvorm licht in. Steek 12 rondjes bladerdeeg van 8 cm. uit en druk ze in de vorm.(als je filodeeg gebruikt dan 2 velletjes op elkaar gebruiken)
Klop de eieren los in een kom en voeg de rest van de benodigdheden toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Vul het rondje deeg met het mengsel.Bak de rondjes in 25 minuten goudbruin.
Serveer ze warm of koud.

Succes en eet smakelijk !!

Een mooie en lekkere snack.

Thailand

Thailand

Schaaldieren

6 pers

no:372/971 << >>
12 plakjes bladerdeeg ontdooid
of filodeeg

3 eieren
2 1/2 dl. kokosmelk
fijngeraspte schil van 1 limoen
2 eetlepels limoensap
2 blikjes krab, uitgelekt
4 eetlepels verse bieslook gehakt
1 kleine rode peper gehakt

1 eetlepel vers gemalen peper
1 theelepeltje zout