Komkommersalade


Laat de geschilde en gesneden komkommer uitlekken en doe ze dan in een schaal met uien, lenteui, gedroogde garnalen, gehakte koriander en muntblaadjes.
Maak de dressing door de benodigdheden goed te mengen.
Besprenkel het met de dressing. Meng het voorzichtig.
Serveer het op een bedje sla en strooi er wat pinda's of pijnboompitjes , rode pepervlokken, koriander en munt en eventueel gehakte paprika over.




Succes eet smakelijk!!
Tip : Dit is een frisse salade bij een stevige maaltijd.

Thailand

Thailand

Salade

4 pers

no:534/971 << >>
2 komkommers, geschild en het zaad eruit in blokjes gesneden
2 eetlepels gehakte rode uien
1 lenteui in stukjes van 2 cm. diagonaal gesneden
2 eetlepels gedroogde garnalen, gewassen en gehakt
2 eetlepels gehakte koriander
4 eetlepels verse gehakte muntblaadjes

dressing
2 eetlepels vissaus
4 eetlepels limoensap
1 eetlepel suiker

slabladeren in reepjes gesneden

garnering
geroosterde gehakte pinda's of pijnboompitten
1 theelepel gedroogde rode pepervlokjes
munt en koriander
1 halve rode paprika gehakt