Gemengde vissalade


Als de vis niet gekookt is, dan eventjes laten koken, uitlekken en afkoelen.
De komkommers in dunne schijfjes snijden.
De dressing mengen in een kom en apart zetten.
Leg de vis en de komkommers op een schaal en zet de saus met een lepeltje in het midden.




Succes en eet smakelijk!!






Succes
Eet smakelijk
Azie in de wok


Tip: Deze salade moet vers en droog geserveerd worden, ieder zorgt voor zijn eigen dressing.

Thailand

Thailand

Salade

4 pers

no:533/971 << >>
100 gr. crabsticks
100 gr. grote gekookte garnalen
100 gr. gekookte mosselen
100 gr. gekookte jakobsschelpen
1 komkommer

dressing
2 schijfjes gehakte gemberwortel
1 eetl. donkere sojasaus
1/2 eetl. lichte sojasaus
1 eetlepel suiker
mesp. chilipoeder
mesp. korianderpoeder
1 theelepel gehakte knoflook
1 eetlepel donkere rijst- azijn
1/2 theelepel citroensap
1 theelepel sesamolie

garnering
gehakte verse koriander
rode chilipeper gehakt