Kipfilet met amandelen


Rooster de amandelen in een droog klein pannetje totdat deze begint te ruiken. Zet apart.
Verhit de wok , de olie erin en bak de kipfilet lichtbruin en bijna gaar. Doe er dan de gehakte knoflook, kipkruiden, paprika, prei, peultjes, de spitskool en de lenteui bij. Laat het nog eventjes roerbakken en op het laatste de taugé en sojasaus erdoor roeren. Nog kort laten roerbakken, zodat de taugé beetgaar is.
Serveer het op een platte schaal en garneer het met de geroosterde amandelen.



Succes en eet smakelijk!!






China

Canton

Gevogelte

4 pers

no:716/971 << >>
400 gr. kipfilet in blokjes gesneden

150 gr. peultjes

1 teen gehakte knoflook
1 theelepel kipkruiden
2 dunne preien in ringetjes gesneden
2 lenteui in ringetjes gesneden
1/4 spitskool in dunne reepjes gesneden
1 rode paprika in reepjes gesneden
1 groene paprika in reepjes gesneden

2 eetlepels olie

100 gr. taugé
1 eetlepel sojasaus

50 gr. geroosterd amandelschaafsel