Indiase pannenkoekjes (Roti Jala)


Zeef de bloem in een grote schaal. Klop de melk en de eieren en meng met de bloem, zout en geelwortel.
Roer tot het beslag glad is. Haal het beslag door de zeef, voeg olie toe en zet apart.
Verhit een pan en smelt de boter. Schenk een beslaglepel beslag in een beslag- spuitzak met een redelijk breed gat en draai het snel boven de pan rond om het doorzichtige effect te verkrijgen. Wanneer de pannenkoek klaar is, uit de pan halen en in een driehoek vouwen. Herhalen tot het beslag op is.


Succes en eet smakelijk!!!
Tip: De Roti Jala-trechter is een kopje met vier tuitjes; een beslagspuitzak met een redelijk breed gat voldoet prima.

India

India

Vegetarisch

4 pers

no:439/971 << >>
500 gr. bloem
2 kopjes melk
2 eieren
1 theelepel zout
1/2 theelepel geelwortelpoeder
1 eetlepel olie
1 eetlepel boter