Gevulde eieren met tonijn


Snijd de eieren door de lengte door. Haal de eierdooier eruit en prak het fijn in een kom.
Laat de tonijn en paprika uitlekken, maak het klein en doe het bij de eierdooiers. Meng ze. Dan de mayonaise, knoflook, paprikapoeder, zout en peper naar smaak erbij doen. Meng het goed en schep het mengsel in de halve eieren.
Serveer het op een bedje sla en met wat olijfjes boven op de vulling.





Succes en eet smakelijk!!!

Europa

Spanje

Ei

4 pers

no:937/972 << >>
8 grote hard gekookte eieren, geschild
1 blikje tonijn van 225 gr.
1 blikje of potje rode paprika van 225 gr.
3 eetlepels mayonaise
2 tenen knoflook gehakt
1 theelepel paprikapoeder
klein beetje zout
vers gemalen peper

garnering
1 krop ijsbergsla in reepjes gesneden
plakjes groene ontpitte olijfjes