gevulde champignons met garnalen mengsel


Was de garnalen en dep ze droog.
Verhit de olie in een niet te grote sauteerpan boven een matig vuur. Voeg de garnalen, dille, en koriander toe en sauteer ze. Voeg het citroen-limoensap toe. Roerbak de garnalen nog 3 minuten tot ze ondoorschijnend zijn. Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen.
Verwarm de oven voor op 225 oC.
Hak de garnalen fijn en doe ze in een kom. Schep er de stukjes avocade, rode paprika, mosterd, Tabasco, peper en zout door.
Vul de champignonhoeden met bergjes van dit mengsel.
Bestrooi ze met de kaas en bak ze 4 minuten in de oven, of tot de champignons zacht worden en de kaas smelt.
Serveer ze warm.
Succes en eet smakelijk!

Europa

Spanje

Schaaldieren

5 pers

no:879/975 << >>
250 gr. garnalen gepeld en darm verwijderd
1 theelepel maisolie
1 eetlepel fijngehakte verse dille
of 1 theelepel gedroogde dille
1 theelepel verse fijngehakte koriander
1 eetlepel vers citroensap
1 eetlepel vers limoensap
1 kleine avocado in blokjes gesneden
1 rode mini paprika, klein gesneden
1 eetlepel Dyonmosterd
Tabasco naar smaak
zout naar smaak
witte peper naar smaak
20 grote champignons (steeltjes verwijderd)
100 gr. geraspte oude kaas