Garnalen nacho’s


Schep de garnalen, mango, avocado, paprika, ui, knoflook, koriander en munt door elkaar. Wrijf de peper fijn met limoensap en olie. Schep deze pasta door het garnalenmengsel.
Strooi er peper en zout naar smaak bij.
Verwarm de grill voor.
Schep op iedere chip een beetje van het garnalenmengsel.
Strooi er geraspte kaas over. Plaats de chips 30 seconden onder de grill, tot de kaas smelt.
Serveer ze onmiddellijk!
Succes en eet smakelijk!

Mexico

Mexico

Schaaldieren

6 pers

no:880/975 << >>
12 flinke garnalen gekookt en gepeld, darm verwijderd en klein gesneden
1/2 mango in kleine blokjes gesneden
1/2 avocado in kleine stukjes gesneden
1/2 gele paprika in kleine stukjes gesneden
1/2 zoete ui erg klein gehakt
2 tenen knoflook gepeld en klein gehakt
1 eetlepel fijngehakte koriander
1 eetlepel fijngehakte verse munt

1 serranopeper, geroosterd gepeld en zaad verwijderd
2 eetlepels verse limoensap
2 eetlepels maiskiemolie
peper naar smaak
zout naar smaak
48 maisschips
4 eetlepels geraspte oude kaas